12 prometnih nesreća, 13 kaznenih djela i 2 požara za vikend

pm

261020211635283431.jpeg

Proteklog vikenda na području Policijske uprave Sisačko-moslavačke je zabilježeno 13 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji. Po četiri kaznena djela su počinjena na području Novske i Siska, dva na području Kutine te po jedno na području Sunje, Petrinje i Dvora. Počinjeno je sedam krađa, po dvije teške krađe i oštećenja tuđe stvari te po jedna prijetnja i krivotvorenje isprava.
Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, tri počinjena na području Siska te dva na području Petrinje, a u njima je sudjelovalo sedam počinitelja. U dva događaja je javni red narušen vikom i svađom, u jednom događaju je uslijedio i fizički sukob, a zabilježen je i po jedan slučaj držanja životinja bez nadzora, vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti te vrijeđanja i omalovažavanja ostalih državnih tijela i službenih osoba.
Na prometnicama se dogodilo 12 prometnih nesreća, četiri na području Kutine, tri na području Siska, dvije na području Novske i po jedna na području Petrinje, Sunje i Hrvatske Kostajnice. U četiri nesreće je šest osoba lakše ozlijeđeno, od kojih je jedan vozač mopeda, dok je u osam nesreća nastala samo materijalna šteta. U tri nesreće su sudjelovali alkoholizirani vozači, te su u dvije od njih lakše ozlijeđene tri osobe.
Zabilježena su dva požara na osobnim vozilima. Jedan kod trgovačkog centra u Petrinjskoj ulici u Sisku, a drugi u dvorištu obiteljske kuće u Petrinji, u oba požara nije bilo ozlijeđenih osoba.

najčitanije