I danas troznamenkasti broj novooboljelih od koronavirusa, 187 novih slučajeva

imp

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, imamo 187 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19, izvijestio je Stožer civilne zaštite Sisačko – moslavačke županije.

 

Najviše novooboljelih evidentirano je na području Siska, njih 70. 34 novooboljele osobe zabilježene su na području Kutine, 32 osobe na području Novske, 12 osoba na području Petrinje.
Na području Popovače i Hrvatske Dubice zabilježeno je po 10 novooboljelih osoba, 6 ih je s područja Hrvatske Kostajnice, 4 s područja Martinske Vesi, po tri osobe su s područja Sunje i Gline i po jedna novooboljela osoba s područja Velike Ludine, Lipovljana i Jasenovca.

Podsjećamo da Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije nastavlja s organizacijom masovnog cijepljenja bez naručivanja. Subotom se možete cijepiti na dvije lokacije u Sisku, – u osnovnim školama 22. lipnja i Braće Ribar, u terminu od 9 do 12 sati.

Dodajmo da županijski zavod organizira i testiranje brzim antigenskim testom koje se može obaviti u Sisku svakog radnog dana u kontejneru kod bazena od 7 do 8 sati te ponedjeljkom i srijedom dodatno od 15 do 17 sati, a subotom od 8 do 10 sati.

Testiranje brzim antigenskim testom u Petrinji obavlja se u kontejneru u Lopašićevoj ponedjeljkom i srijedom od 7 do 8 i od 15 do 17 sati, a subotom od 8 do 10 sati.

Rasporedi cijepljenja i testiranja objavljeni su na web stranici županijskog Zavoda za javno zdravstvo.

 

Foto – Ravnateljstvo civilne zaštite RH

najčitanije