Humanitarnim malonogometnim turnirom za obitelj Šimić prikupljeno više od 14 tisuća €

imp

Bad Blue Boys Sisak Obitelj šimić

U sklopu donatorske akcije „Vratimo djecu u topli dom“, održan je humanitarni malonogometni turnir kojim su se prikupljala sredstva za obitelj Šimić.

 

Bad Blue Boysi Sisak i NK Metalac Sisak su organizacijom, održanog 6. siječnja, prikupili ukupno 14.141,60 eura, odnosno 106.549,89 kuna i sva sredstva uplaćena su na račun obitelji Šimić, koja je trenutno u pronalasku svog novog doma.

bad blue boys sisak obitelj šimić

Organizatori ističu da su prepuna dvorana, odlične utakmice i pozitivna atmosfera kroz cijeli događaj na kraju doveli do zbilja pohvalnog rezultata akcije na koji svi zajedno trebamo biti ponosni.

 

“Velikim odazivom Siščanke i Siščani pokazali su solidarnost i suosjećanje prema jednoj normalnoj, skromnoj sisačkoj obitelji kojoj se kao i mnogim drugima život preokrenuo prije dvije godine nakon stravičnog potresa. Ovim putem htjeli bismo se zahvaliti svim sudionicima, ekipama, gledateljima, navijačima, sponzorima, medijima, svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj lijepoj priči.“, poručuju organizatori i dodaju da su uvjereni kako je ovo tek početak jedne predivne tradicije koja će našim sugrađanima u idućim godinama donijeti sportski događaj u kojem će zasigurno u potpunosti uživati, a pritom biti u prilici pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

 

Foto – FB Bad Blue Boys Sisak 

najčitanije